Selectiecriteria NK neo senioren heren

In het NK neo senioren heren starten de landelijke neo senioren (aangevuld met evt. landelijke B & A junioren); deze selectie valt onder de verantwoordelijkheid van de KNSB.

Aanvullend zullen er 6 neo senioren geplaatst worden via de Regio Noord Oost competitie. Voor de 5 Noordelijke gewesten zijn daarover afspraken gemaakt, welke ook op de site van deze competitie gepubliceerd zijn. Dit selectieproces verloopt via de Regio Noord Oost, welke de rijders die het betreft doorgeeft aan de KNSB. De eigen TC communiceert dit naar de geplaatste rijder(s).

Selectie voor het KPN NK Marathon kunstijs op 1 januari te Heerenveen vindt plaats op basis van het tussenklassement heren C1 na de wedstrijd op 11 december 2016 in Groningen. Van elk van de 5 gewesten wordt de hoogst geklasseerde neo senior geselecteerd. Vervolgens zal tevens de hoogst overgebleven genoteerde neo senior in dit klassement worden aangewezen als deelnemer voor het NK, ongeacht vanuit welk van de 5 gewesten deze rijder komt. Rijders die vanuit een ander gewest komen en deelnemen aan de Noord Oost marathoncompetitie komen niet in aanmerking voor plaatsing voor dit

Toekomstige evenementen

  1. 5e Regio Marathon N/O

    3 december 17:30 - 22:00
  2. 3e Baanwedstrijd

    11 december 18:00 - 22:00
© 2016 Frontier Theme