Regio NO

Zie ook www.marathonschaatsenregiono.nl

Deze competitie op de ijsbanen Groningen, Heerenveen, Enschede, Leeuwarden en Deventer is opgezet voor alle schaatsers van 16 jaar en ouder met een licentie. Landelijke rijders en leden van gewestelijke langbaanselecties mogen niet deelnemen.

Op alle ijsbanen worden  gedurende het schaatsseizoen 2 wedstrijden gereden, dus er zijn 10 wedstrijden in totaal. Van deze 10 wedstrijden wordt een klassement opgemaakt.

De deelnemers kunnen rijden in de categorieën: Dames (40 rnd), Heren C1 (60 rnd), Heren C2 (45 rnd), Masters 1 (50 rnd) en Masters 2 (45 rnd).

De kosten voor deze competitie kunt u vinden op de website van Regio NO

Vanuit de Regio NO competitie worden rijders aangewezen die mee mogen doen aan de NK Masters (kunstijs en Natuurijs) en andere landelijke wedstrijden zoals de Sub top wedstrijden voor de dames.

Inschrijven voor deze competitie kan d. m. v. een mailtje te sturen naar je baancontactpersoon (baancontactpersoon@marathonschaatsenfriesland.nl), met onderstaande gegevens. Je krijgt dan een login code voor de website waar je dan je betaling kunt regelen.

Voornaam:   
Voorletters:

Achternaam:
Straatnaam:  
Nummer:
Postcode:
Plaatsnaam:
Email:
Telefoon:
Mobiel:
Geboorte datum:
Wedstrijdnummer:
Categorie:
Transponder nummer:

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Geef een reactie

© 2016 Frontier Theme